Containere modulare supraterane
Încă un pas din campania "Iubim Dâmbovița", pentru informarea cetățenilor. Vă rugăm să dați curs solicitărilor noastre! Numai împreună vom reuși!
"Comune curate Aninoasa si Razvad - Campanie colectare DEEE"
Eurocontainere noi pentru colectare selectiva in zonele de blocuri din micro 1, 2 si partial micro 3
Iedera - bune practici in colectarea selectiva

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Management integrat al deseurilor in judetul Dambovita" incepe anul cu un nou proiect - amplasarea de containere modulare supraterane pentru colectare selectiva, in cele 89 de localitati ale judetului Dambovita

Containerele modulare supraterane sunt destinate colectarii selective a deseurilor reciclabile si biodeseurilor. In fiecare compartiment/boxa se va introduce cu usurinta un container de 1100 l cu capac pentru facilitarea depozitarii deseului in container. In partea superioara , fiecare compartiment are in dotare o fanta cu umplere a containerului. Fantele au culori diferite, pentru fiecare tip de deseu:

- culoarea albastra - hartie/carton - culoarea galbena - metal/plastic - culoarea maro - biodeseuri(resturi de legume si fructe, orice aliment realizat din faina, filtre de cafea, pliculete de ceai, coji de oua, alimente invechite, frunze, iarba verde sau uscata)

NU se depoziteaza:

- Scutece de unica folosinta - Produse lactate (branza, iaurt, unt, smantana) - Grasime si uleiuri de orice fel - Carne sau resturi de carne - Peste, solzi sau oase de peste

Impreuna invatam sa colectam selectiv!